Friday, December 5

Sahabat Dan Friendster




sekarang ni jarak memisahkan kiter
setelah sekian lama tidak berjumper
salah ke bergurau senda di dalam friendster
untuk menyegarkan persahabatan kiter


gurauan perlu bagi membantu kiter
menghilangkan tekanan di dalam kepaler
selagi batasan islam kita jager
salah ker


sekarang kita lama x bersuer
ada yang tinggal di lain benuer
dimana lagi kita nk berjenaka dan gelak bersamer
kalau tidak didalam friendster

tegur menegur tiada salahnyer
malah berguna bagi manusier
bukan saya nak menyalahkan sesaper
tapi kalau dah teraser amik je ler


dalam kiter mengejar dunier
masa depan akhirat jangan kita luper
pandai2 lah bahagi maser
pesan fathi baik kepada semuer.


kita keluar samer samer
bila kantoi kene rotan bersamer
kepada sume member member
harap korang jadi orang yang berguner.


kita bersamer hidup di dunier
harap diakhirat pun boleh bersamer
matri memang kenangan bahagia kita bersamer
aku mmg rindu sangat kat korang sumer.


p/s= ana just copy je puisi ni dari satu group Friendster.
sekadar untuk perkongsian.


2 comments:

Fathi Baik said...

agak kreatif jugak ni.

syah93 said...

Cani la abg izat,
abg izat kene tulis 7 pkara pelik psal abg izat..
then, hnta soalan tag tu kpd 7 org shbt abg izat y ada blog..
ana pun tatau sgt..
org da tag..
ana wat jelah..
Selamat menyelesaikan misi tag..
Moga ALLAH sayang abg izat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...